Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

INFORMA’T SCCL, ha nascut amb un esperit cooperatiu, i com a tal hem anat desenvolupant les nostres línees de treball.

El nostre objectiu principal, és que els nostres alumnes, nois, noies, nens, nenes o persones adultes, trobin en nosaltres un espai per sentir-se recolzats, ajudats i acompanyats en el seu aprenentatge.

Les nostres millors eines són:

  • La il·lusió d’ensenyar als nostres alumnes uns coneixements que a nosaltres com a professionals ens agraden, i volem compartir.
  • Potenciem els valors, amb l’ajuda de carinyo i estima, ingredients essencials en l’aprenentatge.
  • Valorem la família. Informa’t vol donar un ambient familiar a partir del qual, els nostres alumnes, s’hi trobin bé, són ells, els que han de venir contents i amb ganes d’aprendre.

  • Potenciem l’esforç. Treballem gradualment de forma constant, sistemàtica i motivadora, de tal forma que a curt termini les avaluacions de l’alumne/a reflecteixin la seva millora en el rendiment acadèmic. “Voler és poder ”.

  • Treballem en equipINFORMA’T, està format per un grup de professionals, llicenciats en diferents especialitats, i tenim com a repte, ajudar-te per aconseguir el teu objectiu!

  • Hem de treballar també en el sentit de la formació continuada. La nostra societat, exigeix un reciclatge permanent per mantenir els nostres llocs de treball, o aspirar a millorar-los, cal un constant aprenentatge. Amb INFORMA’T, trobaràs l‘assessorament individualitzat a la mida de les teves necessitats.

Nosaltres t’ajudarem a resoldre problemes de rendiment escolar (manca de motivació, baixa autoestima..), detectar trastorns d’aprenentatge (TDH, dislèxia..), millorar hàbits i potenciar les tècniques d’estudi. Mitjançant les classes de repàs amb grups reduïts, individualitzats, o bé amb el servei psicopedagògic i coaching educatiu, segur que trobaràs un ambient diferent i una nova manera d’enfocar l’aprenentatge.