Batxillerat

Batxillerat

L’etapa del batxillerat és una de les més importants i difícils. Difícil per la dificultat dels temaris i pel sistema d’avaluació, diferent al que han tingut fins ara.

Important perquè les persones experimenten canvis profunds que els marcarà tota la vida. En aquest moment el recolzament és molt important.

Nosaltres no oferim “classes”, sinó una veritable adaptació personalitzada per cada persona i a la seva idiosincràsia.

Tots nosaltres, professors i col·laboradors, som llicenciats especialistes en les matèries pròpies dels diferents batxillerats, amb anys d’experiència.

El tracte proper i familiar, fomentant l’esperit d’equip, són la base del nostre mètode, basat en la motivació per engrescar-los cap a l’autosuperació personal.

L’autoestima és clau per la motivació, per això cada alumne té un tutor que l’acompanya fins al final d’aquesta etapa i diferents professors de suport per cada assignatura, coordinats pel tutor.

Desenvolupem hàbits i proporcionem les eines necessàries per transmetre seguretat, sent capaços d´ afrontar tant els reptes acadèmics com els desafiaments de la vida diària.

 

Els nostres alumnes són els ciutadans de demà, persones amb inquietuds, cosa que moltes vegades s’oblida.

La nostra feina ens estimula tant a treure el millor de nosaltres mateixos, professors i col·laboradors, com el millor de cada alumne, ja que els seus èxits són també els nostres èxits.