Proves d’Accés

Proves d'accés (CFGM i CFGS)

Acompanyament i preparació totalment personalitzada, perquè avancis donant el millor de tu mateix!

Poden accedir a les proves d’accés de grau mitjà:

·         Les persones amb 17 anys complerts o que els compleixin durant l’any en el què es realitzi la prova.

 

Els continguts de les proves segons la normativa de la darrera convocatoria, s’organitzen en les següents competències:

·         Competències de llengua catalana, castellana, estrangera; matemàtiques, tecnología; social i ciutadania i d’interacció amb el món físic.

 

·         INFORMA’T ofereix: com a llengua estrangera l’anglès.

·         INFORMA’T ofereix: català, castellà, anglès, matemática i tecnología.

 

Les assignatures comunes es realitzen de forma intensiva, cada dia en horari a convenir,de les tardes de dilluns a dijous.

 

Els nostres cursos es fan en grups molt reduïts d’alumnes de tal manera que l’aprenentatge és més ràpid i personalitzat. INFORMA’ T es reserva el dret d’anular el grup sinó hi ha un mínim de 4 alumnes actius.

 

·         INFORMA’T prepara el material de treball actualitzat i especialitzat per a aquests cursos (exercicis, resums, exàmens…).

 

·         Realitzem tots els tràmits necessaris per a inscriure’t a la prova d’accés.  La taxa d’inscripció a les proves, no està inclosa en les nostres tarifes. El preu de tramitació de les possibles convalidacions i/o exempcions, és de 30 euros. Els pagaments es fan a principi de mes.

DURADA

El curs s’iniciarà l’1 d’octubre i finalitzarà previsiblement a finals de maig; si les dates d’examen fossin dies abans, es complementarien els horaris habituals fins completar les hores corresponents al mes.

 

Des d’INFORMA’T, t’animem a presentar-te a la prova d’accés de grau mitjà, t’ajudem a seleccionar aquell cicle que més s’adapti al teu perfil personal i profesional. T’assessorem en la teva formació i t’oferim un horari ajustat. Et preparem perquè puguis superar la prova, i passar a estudiar el cicle formatiu que més t’agradi, per continuar estudiant, o bé per entrar al món laboral.

Poden accedir a les proves d’accés de grau superior:

  • Les persones amb 19 anys complerts o que els compleixin durant l’any en el que es presentin, i que no tenen el títol de batxillerat o equivalent.
  • Les persones amb 18 anys complerts o que els compleixin durant l’any que accedeixin a la prova, i tinguin el títol de tècnic/a en el moment d’inscriure’s a la prova, per haver superat un cicle formatiu de grau mitjà de formació professional o ensenyaments d’esports de grau mitjà del mateix grup d’itineraris.

Continguts de les proves segons la normativa de la darrera convocatòria:

  • PART COMUNA: Llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera i matemàtiques.
  • INFORMA’T ofereix: com a llengua estrangera l’anglès.
  • PART ESPECÍFICA: 2 matèries que corresponen al cicle formatiu que es vol accedir, segons els criteris que defineix el departament d’ensenyament
  • INFORMA’T ofereix: Biologia, ciències de la terra i medi ambient, geografia i psicologia.

Les assignatures comunes es realitzen de forma intensiva, cada dia en horari de 8h a 9h. de la tarda, de dilluns a divendres. Les específiques es realitzaran en dues hores complementaries a la setmana, a determinar segons l’assignatura.

Els nostres cursos es fan en grups molt reduïts d’alumnes de tal manera que l’aprenentatge és més ràpid i personalitzat. INFORMA’ T es reserva el dret d’anular el grup sinó hi ha un mínim de 4 alumnes actius.

  • INFORMA’T prepara el material de treball actualitzat i especialitzat per a aquests cursos (exercicis, resums, exàmens…).
  • Realitzem tots els tràmits necessaris per a inscriure’t a la prova d’accés; o bé per la convalidació d’assignatures en el cas necessari. En el moment de la inscripció s’avaluaran les possibles exempcions

La taxa d’inscripció a les proves, no està inclosa en les nostres tarifes. El preu de tramitació de les possibles convalidacions i/o exempcions, és de 30 euros. Els pagaments es fan a principi de mes.

DURADA

El curs s’iniciarà l’1 d’octubre i finalitzarà previsiblement a finals de maig; si les dates d’examen fossin dies abans, es complementarien els horaris habituals fins completar les hores corresponents al mes.

Des d’INFORMA’T, t’animem a presentar-te a la prova d’accés de grau superior, t’ajudem a seleccionar aquell cicle que més s’adapti al teu perfil personal i professional, t’assessorem en la teva formació i t’oferim un horari ajustat. Et preparem perquè puguis superar la prova, i passar a estudiar el cicle formatiu que més t’agradi, per continuar estudiant, o bé entrar al món laboral.

Potser t'interessa...